Year 7 Year 8 Year 9 Year 10 Year 11
Movement bell 8.45am 8.45am 8.45am 8.45am 8.45am
Period 1 8.50am 8.50am 8.50am 8.50am 8.50am
Period 2 9.50-10.05
15 mins
9.50-10.20
30 mins
9.50-10.35
45 mins
Straight to break 9.50-10.50
1 hour
Break 2nd Break
10.05-10.20
3rd Break
10.20-10.35
4th Break
10.35-10.50
1st Break
9.50-10.05
5th Break
10.50-11.05
Period 2   10.20-11.05
45 mins
   10.35-11.05
30 mins
10.50-11.05
15 mins
10.05-11.05
1 hour
Straight to Tutorial
Tutorial 11.05am 11.05am 11.05am 11.05am 11.05am
Period 3 11.35am 11.35am 11.35am 11.35am 11.35am
Period 4 Straight to lunch 12.35-12.50
15 mins
12.35-1.05
30 mins
12.35-1.20
45 mins
12.35-1.35
1 hour
Lunch 1st Lunch
12.35-1.10
2nd Lunch
12.50-1.25
3rd Lunch
1.05-1.40
4th Lunch
1.20-1.55
5th Lunch
1.35-2.10
Period 4 1.10-2.10
1 hour
1.25-2.10
45 mins
1.40-2.10
30 mins
1.55-2.10
15 mins
Straight to Period 5
Period 5 2.10pm 2.10pm 2.10pm 2.10pm 2.10pm
Finish 3.10pm 3.10pm 3.10pm 3.10pm 3.10pm